header-logo-singularstays-white

De buurt rondom Palacios Rooms

Het appartementencomplex Palacios Rooms ligt buiten de rivierbedding en het is dus wat verder weg van het centrum. Alleen is de buurt rondom Palacios Rooms ontzettend gezellig. In dit artikel staan een paar tips voor jouw tijd in Palacios Rooms!

Blasco ibañez

De straat waar Palacios Rooms zich bevindt, ligt aan Avenida Blaso ibañez. Dit is een super lange straat vol met leuke restaurants en winkels. Heel leuk om hier doorheen te lopen en vooral handig voor als je uiteten wilt. Naast deze straat bevat de buurt rondom Palacios Rooms sowieso heel veel restaurants, winkels, supermarkten etc.

Tussen centrum en strand

Eigenlijk ligt Palacios Rooms op de perfecte plek als je een stad-, maar ook strandvakantie wilt hebben. Het ligt namelijk precies tussen de stad en het strand in. Met meerdere openbaar vervoer opties in de buurt, zoals metro en bus, kom je bij beide in minder dan een half uur. Ook zijn er veel locaties waar je fietsen kan huren in Valencia, hierdoor zie je ook nog veel van de stad terwijl je naar de stad of het strand fietst.

Universiteit

Palacios Rooms ligt heel dicht bij de universiteiten van Valencia. Vandaar dat er ook veel te doen is in de buurt. Het is ook een perfecte plek om te overnachten voor de familie en vrienden van de studenten die studeren aan de universiteit. Daarnaast is Palacios Rooms ook de perfecte plek om zelf aan het werk te gaan. Er zijn ruimtes waar ook zelf gewerkt kan worden namelijk.

Newsletter

Subscríbete a nuestra newsletter.

Últimos artículos

No hay más entradas para mostrar.